Сийл- посланикът на Audi

Main June 12, 2007 | Auto-Press.net A- A+ 783 views | no comments

След повече от 15 милиона продадени албума от 1990 година насам, Сийл се заема с едно изключително приятно предизвикателство- да бъде посланик на Audi. Музикантът, цялото име на който е Сийл Хенри Олусегун Олумиде Адело Самуел, е роден в Лондон през 1963 година. Първата му изява на сцена е на единадесетгодишна възраст.

За същия период- от 1990 година до момента, Audi има регистрирани повече от 10 милиона автомобила. "Неговата впечатляваща кариера няма аналог по успешност, определена от необикновената амбиция, творчеството и фантастичната музика. Изключително съм радостен, че Сийл дойде при нас с предложение за съвместна дейност, заявява Ралф Вайлер, член на управителния борд на Audi AG.

Съвместните изяви на Сийл и Audi привлякоха изключително внимание по време на тазгодишното автомобилно изложение в Детройт, когато музикантът "подгря световната премиера на Audi Q7 V12 TDI. "Карам Audi Q7 с бензинов двигател вече година и половина, и го използвам почти всеки ден. В същото време, когато видях V12 TDI първата ми мисъл беше Кога мога и аз да получа този автомобил. По- време на премиерата на Audi R8 в Лас Вегас на 15 януари, той седна зад волана на суперспортния автомобил и заяви: "Искам един. Няколко седмици по- късно, желанието му се сбъдна и той се превърна в един от първите горди собственици на R8.

Освен със Сийл, Audi работи изключително успешно и с друг англичанин- сър Елтън Джон. Двете страни подпомагат сериозна благотворителна кампания за набиране на средства за борбата срещу СПИН. По време на проведения през тази година от Audi и сър Елтън Джон благотворителен аукцион, събраната сума от първото в САЩ Audi R8 и новото ТТ Roadster достигна 290 000 USD. Нели Фуртадо, Мейси Грей, Джеймс Блънт и Браян Фери ползват услугите на Audi VIP Shuttle Service.

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...