Сини буркани само за Путин и Медведев!

Main May 30, 2011 | Auto-Press.net A- A+ 3470 views | no comments

В Държавната дума на Руската федерация е внесен законопроект, съгласно който със спецсигнали ще се оборудват само линейките, полицейските автомобили и пожарните, и то само при боядисването им в специално определените за целта цветове. Депутатите от Справедлива Русия, вносители на предложението, са оставили само две изключения – за президента и премиер-министъра.

В Русия въпросът с бурканите е изключително болезнен, заради невероятното им разпространение за щяло и нещяло, и най-вече заради нашумелите инциденти с чиновнически коли с буркани, ставащи почти всяка седмица. В миналия понеделник също имаше инцидент в Москва, при който BMW с буркан и номера на Министерството на отбраната буквално взе на таран частен Hyundai Accent и избяга от мястото на ПТП-то.

Миналата седмица получи широка обществена разгласа и скандален случай с водача на мерцедеса на шефа на Министерството на извънредните ситуации Сергей Шойгу, чийто водач заплаши по високоговорителя, че ще стреля в главата на водача на частен автомобил в потока.

 
Keywords:   bmw, hyundai, hyundai accent
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...