Ски пакет за Koenigsegg Agera R

Main February 28, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 5701 views | no comments

Koenigsegg планира да покаже съвсем нова версия на автомобилното изложение в Женева - Agera R, облечена в бяло с уникален аеродинамичен ски багажник. Суперавтомобилът изглежда прекрасно в новото си яке, с което ще бъде една от звездите на шоуто.

Agera R не е нещо ново за всички нас. В Оман кралското семейство получи от Швеция преди няколко седмици първата R-версия.

5,0-литровият V8 двигател двигател на втората Agera R произвежда 1115 к.с. който я прави най-мощния Koenigsegg създаван някога. Точни характеристики не са известни на този етап, но благодарение на „сухото” си тегло от 1330 кг Agera е над половин тон по-лека от Bugatti Veyron. Това създава чудесно съотношение мощност-тегло.

Тази Agera R e със специална секция на покрива, където е интегриран карбонов Thule багажник за два чифта ски. Струващият 20 616 евро багажник лесно може да бъде махнат от покрива, когато искате да развиете максималната скорост. А тя е 300 км/ч. Джанти и гуми за зимни условия пък струват 8280 евро.
Цената на опционалния R-пакет е 154 000 евро. Самата Agera струва 1 025 000 евро.

Изложената в Женева Agera R е клиентска. Разбрахме, че норвежец е новият собственик, който явно ще ходи на ски с това бяло чудовище.

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...