Скоростна гонка между автомобилен ас и бегови ат

Main December 12, 2013 | Speed-Press.com A- A+ 9770 views | no comments

Автомобилният пилот в клас N2 – шампион за 2013 във високопланинския шампионат на България Васил Димитров, прие предизвикателството да се изправи със Citroen Saxo срещу расовия чистокръвен английски кон Колт Пистъл, язден от жокея Радослава Антонова. Двубоят беше на терена на Националния хиподрум в Банкя.
4-годишният жребец Колт Пистъл души и пръхтя цели 30 минути около състезателния 1,6-литров Citroen Saxo, докато най-накрая дръзна да се надбягва. Екипът заложи на много добра тактика: на 500 метра дистанция един от друг първи стартира пилотът, след секунди в луд галоп тръгна и жокеят.
Радослава Антонова призна: „Имах проблем, докато конят ми се довери и отиде до автомобила. Колт Пистъл разбра, че има повод да бяга, и го направи. Ако бяхме тръгнали заедно от място, конят щеше да отвее автомобила“.
Накрая, като всяка смела жена, тя първа хвърли ръкавица към пилота, като му предложи да го научи да язди бегови кон, а Васко от своя страна да я обучи на майсторлъка да управлява състезателен автомобил.

 
Keywords:   citroen
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...