Следващото Audi A4 ще бъде по-леко и по-луксозно

Main April 3, 2013 | Speed-Press.com A- A+ 3850 views | no comments

Новото поколение Audi A4 ще бъде по-леко, по-луксозно и с модернизирана информационно-развлекателна система MMI. Инженерите на компанията правят всичко възможно да направят колата по-лека от своя предшественик. Бодикитът се очаква да бъде с 50 кг по-лек благодарение на компоненти, изградени от алуминий, магнезий и полиетилен, а общото тегло - със 100 кг по-леко.
Двигателните опции са:
- 1,4-литров TSI с 150 к.с. и 250 Нм- 2,0-литров TSFI с 177 к.с. и 225 к.с.- 2,0-литров TDI с 122 к.с., 136 к.с., 150 к.с. и 190 к.с.- 3,0- литров V6 TDI с 218 к.с. и 272 к.с.
Година след излизането на пазара A4 ще се предлага в плъг-ин хибриден вариант, който ще използва 2-литров TSFI и система e-Quattro, която включва електромотори на преден и заден мост. Системата се комбинира с литиево-йонна батерия, благодарение на която моделът може да измине до 51 км на електричество с едно зареждане.

 
Keywords:   Audi, audi a4, mmi, tdi, tsfi, tsi
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...