Следващото Discovery идва през 2014 г.

Main April 5, 2013 | Speed-Press.com A- A+ 3730 views | no comments

Land Rover е в процес на подновяване на моделната си гама. Появи се нова информация за бъдещата линия на марката, според която новите модели ще използват EUCD архитектура, на която са базирани Freelander 2/LR2 и Range Rover Evoque, както и суперлеката D7 архитектура, използвана в Range Rover и Range Rover Sport. Последната е изключително гъвкава и според слухове ще се използва от следващите поколения Discovery и Defender.
Discovery ще се появи през следващата година и ще се превърне във флагман на марката. Defender се очаква да бъде забавен заради отрицателните отзиви за концепцията DC100, поради което ще претърпи дизайнерски промени.
Концепцията Evoque Cabrio няма да влезе в производство, както се очакваше. Вместо това от Land Rover са решили да произведат Evoque със сваляем панорамен покрив.

 
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...