Слушатели на радио Energy печелят Juke с игра

Main October 24, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 2910 views | no comments

За трета поредна година по радио ENERGY стартира риалити радио играта „Изчезвам след 60 секунди“. От днес, 24 октомври, всеки кандидат ще има възможността да се регистрира за участие в атрактивната игра с награда чисто нов Nissan Juke, предоставен от Nissan в България.
Kакто и през изминалите две години, желаещите да спечелят, трябва първо да се регистрират на сайта на радио ENERGY – www.radioenergy.bg.
След това единственото условие е участниците да вдигат телефона си всеки път, когато звънне, да имат късмет, да обичат адреналина и да бъдат готови за ...бързи реакции и много бягане!
Екипът на радиото, което пуска любимите ви хитове от 90-те, ще се свързва с някой от участниците, попълнили коректно формата за регистрация, три пъти седмично. Всички те попадат в списък, от който в понеделник, сряда и петък, на абсолютно случаен принцип, ще бъдат изтегляни по двама участници на ден.
Регистрацията е безплатна и може да бъде направена на www.radioenergy.bg. Там ще намерите и пълните правила на играта за този сезон.
След като бъде изтеглено името на участника, екип на радио ENERGY отива с Nissan Juke на посочения във формуляра за регистрация адрес. Посещенията ще бъдат две на ден в интервала между 09.00 ч и 11.00 ч.
В момента, в който екипът е на адреса, водещият ще потърси по телефона регистриралия се участник и ще каже: „Nissan Juke е на вашия адрес! Сега имате 60 секунди, за да оставите всичко настрана, да спрете да правите каквото и да е, да излезете навън, да намерите автомобила, да влезете в него и да го запалите“.
Телефонният разговор с избрания регистриран участник ще звучи пряко в ефир на честотите на радио ENERGY. В ефира на радиото ще бъде включен и хронометър, който отброява точно 60 секунди. През това време, избраният регистриран участник трябва да излезе, да намери автомобила, да влезе в него, да затвори вратата и ... да го запали! Ключът ще бъде предварително поставен на контакт.
С влизането в колата и нейното запалване в рамките на определеното време (точно 60 секунди), участникът се класира за големия финал на играта „Изчезвам след 60 секунди 3“, на който в присъствието на нотариус, на случаен принцип ще бъде изтеглен един от класиралите се за финала, който ще си тръгне с първия малък кросоувър на Nissan: чисто нов Juke на стойност 31 290 лв.! С индивидуалния си стил Juke не може да остане незабелязан. И също както много популярния QASHQAI преди това, Juke показва, че марката умее успешно да комбинира иновации и впечатляващ дизайн в своите модели, с което успява да привлече клиенти с нещо ново и вълнуващо на пазара.
„Изчезвам след 60 секунди 3“ се случва с партньорство на Nissan в България и с медийната подкрепа на сп. HELLO! България, BBC TopGear България и сп. AUTO BILD България.

 
Keywords:   juke, nissan
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...