Смартфоните BlackBerry ще бъдат интегрирани в Jaguar и Land Rover

Main May 10, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 2445 views | no comments

Производителят на автомобилно и информационно-развлекателно оборудване RealVNC анонсира нов етап на сътрудничеството с Jaguar и Land Rover. Съгласно изявлението от компанията, разработената от RealVNC система Connect and View ще бъде инсталирана на новите автомобили на горепосочените производители. Засега обаче цялата конкретика се свежда до 2012 г. и Jaguar XJ, но списъкът вероятно няма да се ограничи с това.
Интересното е, че Connect and View е проектирана с възможност за взаимодействие с различни мобилни платформи, но последната дума по този въпрос все пак е била на производителите на автомобили - така в новите Jaguar и Land Rover бордовата система ще поддържа интеграция изключително с BlackBerry.
Смартфонът ще може да се свързва към борд компютъра и да заменя вградения в автомобила екран. По такъв начин на дисплея на BlackBerry ще може да бъдат изведени навигацията, управлението на аудиосистемата и други елементи на Connect and View. Според представители на Jaguar, системата ще бъде позиционирана "на пазара на аналози", но какво се крие зад тази фраза, компанията засега не уточнява. BMW е единственият автомобилен производител, който предлага интеграция на системата за електронна поща на BlackBerry в бордовия компютър на своите автомобили.

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...