Спад в европейските продажби

Main April 20, 2011 | Auto-Press.net A- A+ 1760 views | no comments

Въпреки обнадеждаващото представяне на европейския пазар през февруари, месец март се оказа доста (4.6%) под нивото на продажбените резултати от същия период на миналата година. Според последните данни на JATO, през първата четвърт на годината се отчита спад от 1.8% в сравнение с първото тримесечие на 2010.

От JATO коментират, че само на два от основните пет европейски пазара се отчитат подобрения в продажбите за периода януари- март. Това са Франция с ръст от 8.9% и Германия с увеличение от 13.9%. Великобритания, Италия и Испания се сринаха със съответно 8.7%, 23.3% и 27.3%.

Само четири от десетте най-продавани марки в Европа отчитат подобрение в позициите си за първата четвърт на годината. При нито един от най- търсените 10 модела не се регистрира сериозно подобрение. Най- добър резултат реализира Opel Astra, който запазва позиция (+14 единици) от първото тримесечие на миналата година.

 
Keywords:   Opel Astra
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...