Списание HELLO! отпразнува първия си рожден ден с грандиозно парти

Main January 20, 2012 | Speed-Press.com A- A+ 3095 views | no comments

С изискано парти HELLO!България – лайфстайл списание номер едно у нас, отпразнува първия си рожден ден. Над 500 гости и приятели се събраха на 19 януари в столичния Sofia Live Club, за да поздравят издателя арх. Любомир Станиславов и екипа на HELLO! България. По червения килим минаха знаменитости от родния шоу бизнес, политическия и културния елит. Партито уважиха актьорите Калин Сърменов и Стефания Колева, водещите Радост Драганова, Миа Сантова, Ива Дойчинова, Валентина Войкова, писателката Людмила Филипова, певицата Камелия Тодорова и дъщеря й Рейчъл, Виктория Терзийска, както и Симеон Колев, група “Те”, Ваня и Веси Боеви. Към тях се присъединиха и Виолета Сечкова, Ирен Онтева, адвокат Дерменджиев, Сантра и още множество знаменитости.
Всички те, след като разгледаха специалната изложба от най-успешните и атрактивни корици на списанието за изминалата година, се снимаха пред стената на славата на HELLO! България, след което бяха приветствани с чаша изискано френско шампанско, предоставено от Moet&Chandon.
Издателят арх. Любомир Станисловов благодари на присъстващите за тяхната подкрепа към HELLO! България и подчерта факта, че списанието е оправдало изцяло мисията си да забавлява читателите и да показва живота откъм красивата му страна. Той сподели, че целта, заложена преди година – HELLO! България да се превърне в лидер сред лайфстайл списанията у нас, днес е безспорен факт благодарение на позитивното отношение към звездите.
Главният редактор Станислав Дочев сподели, че все повече изтъкнати български знаменитости, които досега са отказвали интервюта на други медии, се доверяват на HELLO! България и поверяват на страниците му най-съкровените си емоции. Като потвърждение на думите му гостите проследиха специален видео клип, в който Малин Кръстев, Елена Петрова, Калин Сърменов, Йоана Буковска, Герасим Георгиев - Геро, Румен Угрински, Радост Драганова, Константин и Божана Филипови разказват защо не са се поколебали да разкажат най-личните си истории на списанието, и му пожелават още повече вдъхновение. Всички те подчертаха изключително коректния и забавен начин, по който се работи със списание HELLO!България.
За финал на официалната част „рождениците” от екипа на списание HELLO! България зарадваха гостите си с невероятна торта, специално направена за събитието от „100 грама сладки”.
За фантастичната атмосфера на партито допринесоха Infiniti, Avendi, Happy Sushi, Spaggo restaurant и ядките на фирма Detelina. Освен с добро настроение от невероятната атмосфера на Sofia Live Club гостите си тръгнаха и със специални подаръци от S Media Team, бутилка вино Passage и изненада – брандиран с логото на списанието капкейк.

 
Keywords:   chandon, hello, ldquo, live club, sofia
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...