Списание MODA се завръща

Main June 29, 2012 | Speed-Press.com A- A+ 2620 views | no comments

S Media Team, издател на двете най-популярни автомобилни списания у нас – Auto Bild и Top Gear на български език, прибави към портфолиото си дамското заглавие MODA. То излиза на пазара с две корици и нова атрактивна цена от 3,99 лв.
В първия освежен брой на модното издание ще имате възможност да изберете между две супер атрактивни предложения за корици, ще видите и научите най-новото от света на модата и козметиката. Ще откриете и вълнуващи фотосесии, които ще ви пренесат на географската ширина на небесно синьо приключение и фешън авантюра с градски сюжет. Най-горещите модни тенденции, уловени през филтъра на модната ни редакторка Петя Чолакова, ще ви дадат насока в правилното подреждане на летния ви гардероб, а козметичните ни съвети ще направят лятото любимия ви сезон.
В броя ще прочетете още какво се случва в света на модата отвъд дефилетата – интересна изложба с три от най-прочутите фотографски проекти на покойния Хелмут Нютън в Берлин. Ще видите също така селекция от най-добрите портрети на италианския фотограф Франческо Кароцини, който отбягва да се представя като сина на главната редакторка на италианското издание на Vogue, а държи на кратката презентация – визиуалист, вдъхновен от Микеланджело Антониони.
Ексклузивно интервю с вокалистката на испанското дуенде Chambao – Ла Мари, разкрива откъде дивата черпи вдъхновение.
Припомняме, че S Media Team стои зад начинанието Speed-Press и е лицензен партньор на най-престижните световни издателства: BBC Worldwide Magazines (за България, Сърбия, Македония, Косово, Албания и Черна гора); Haymarket Consumer Mediа, Hello! Limited и Axel Springer. Портфолиото на издателството включва световноизвестни и локални издания като BBC TopGear България, BBC GoodFood България, BBC Knowledge България, F1 Racing България, HELLO! България, Yachting&Lifestyle, Prime_Time, Motor Show и Auto Bild.


 
Keywords:   auto bild, moda, s media, top gear
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...