Спортни страсти с Fiesta Sport+

Main February 18, 2011 | Auto-Press.net A- A+ 3302 views | no comments

Ford обяви, че пуска в продажба нова лимитирана спортна серия на хитовата си Fiesta, която първоначално ще се предлага само в пет европейски държави- Германия, Великобритания, Австрия, Швейцария и Белгия.

Както подсказва самото име на новото предложение на фирмата на синия овал- Fiesta Sport+ (Fiesta S1600 във Великобритания и Fiesta Sport S в Германия), основният акцент при лимитираната серия попада върху спортните страсти. Тривратата конструкция на автомобила е съчетана с 1.6 литров Duratec Ti-VCT задвижващ агрегат, който гарантира респектиращата максимална мощност от 134 конски сили при 6700/мин и максимален въртящ момент от 160 Нм при 4250/мин. Компактният модел е в състояние да се ускори от 0 до 100 км/ч за 8.7 секунди и да развие максимална скорост на движение от 195 км/ч.

Данамичното излъчване на Ford Fiesta Sport+ е подсилено и чрез интегрирането на специален аеродинамичен пакет (нова предна броня, вежди на калниците, нови странични престилки, по-голям заден спойлер и заден дифузьор), седемнадесетцолови спортни джанти, спортни седалки и множество стилни акценти в интериора. Новата Fiesta Sport+ ще може да бъде поръчана в цвят Frozen White или Performance Blue в комбинация с характерните контрастиращи надлъжни ленти.

 
Keywords:   ford, ford fiesta sport, s1600, vct
 

Images Gallery


 

Новият Civic Новият Civic
February 18, 2011
 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...