Среща с новия A6 на летището в Мюнхен

Main January 12, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 1828 views | no comments

Новата лимузина А6 се извисява на височина от 13,5 м върху специално създадена конструкция, наречена mont quattro, на летището в Мюнхен. Свят за забавление бе създаден Tерминал 1 и Терминал 2 там по повод световната премиера на автомобила, която се състоя тези дни в Детройт. Специална отсечка дава възможност за тестово шофиране, устроени са и автомобилна изложба, както и кът за забавление на най-малките посетители.
При пътуване през специално изработения връх mont quattro желаещите ще могат да се убедят в техническото превъзходство на системата за постоянно задвижване на четирите колела. На специално обучение на този тренировъчен център ще бъдат подложени и търговците и представители на различни международни отдели на марката. За реализацията на тази идея е създаден и обществен център за обслужване на клиенти с 3- D Car конфигуратор.
Докато родителите се информират за възможностите за индивидуализация на новия Ауди А6, малките фенове на марката също могат да нарисуват своето Ауди в специално създаден за тях кът, като най-добрите рисунки са оценяват на място. Наред с това малчуганите ще преживеят на живо чрез мини състезателни колички миналогодишната победа на Ауди на 24- часовото състезание в Льо Ман.
Официалната премиера на модела и неговата хибридна версия се състоя тези дни на изложението в Детройт. Повече подробности за А6 можете да откриете тук.

 
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...