Срещнете Стиг в столичните „молове“

Main April 11, 2012 | Speed-Press.com A- A+ 3895 views | no comments

Вероятно сте си мислили, че никога няма да го срещнете на живо? И дори да се снимате с него? Едва ли и в най-смелите си мечти сте се виждали, че ще може да си побъбрите с него? Е, последното няма да стане, защото той е ням като риба. Но за сметка на това и двата му крака са хидравлични, има два чифта колене, а едното зърно на гърдата му е с формата на “Нюрбургринг“.
Кой е Стиг ли? Някои казват, че утолява жаждата си, облизвайки сутрешния конденз от ауспуха на колата и че каската му е моделирана по формата на главата на Бритни Спиърс. Всичко, което знаем, е, че се казва Стиг. И е в България!
Поканихме го и той се отзова. Ще ви даде да го пипнете и да се снимате с него само, ако си купите новия брой на списание TopGear България. Стиг е тук, за да рекламира брой 59 на TG, в който ще ви запознаем с три италиански икони на Ferrari, Lamborghini и Pagani.
Оглеждайте се за Мъжа в бяло. В пълния си блясък негово Светейшество ще се „навърта“ в МОЛ „Сердика“ и The Mаll, метростанции „Сердика“ и „СУ“, бизнес парк „София“, сграда 5, и в три обекта на „Кауфланд“ – магазините в кварталите „Хаджи Димитър“ и „Слатина“, и на ул. „Скопие“.
От утре, 12 април, търсете новия 59-и брой на списание TopGear. Ще го познаете по бялата каска. В априлското му издание ще ви представят звездите на изминалото изложение в Женева. И под звезди имаме предвид италианските мега дебюти на Aventador J и f12berlinetta. Техен контрапункт ще е най-грозното изчадие, творението от мокрите сънища на Уейн Рууни – Bentley EXP 9 F SUV. Списанието ще ви разкаже и какво е усещането да се возиш с 355 км/ч по обществените пътища с най-новата и секретна Pagani Huayra.
Това и още много други изненади – на страниците на брой 59.


 
Keywords:   ferrari, lamborghini, topgear
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...