Стажанти сътвориха Golf GTI Cabrio Austria

Main May 13, 2013 | Speed-Press.com A- A+ 7925 views | no comments

VW не спира да дерзае с разработките си на тема GTI. Отново на австрийското тунинг-изложение на брега на езерото Вьортерзее германският гигант показа специална версия на кабриолета Golf GTI, изпълнена в червено и бяло, досущ като знамето на Австрия.
Автомобилът отбелязва двойна премиера. От една страна за първи път стажантите на VW подготвят кабриолет за фестивала GTI и това е първата проява на сътрудничество между младите таланти от Волфсбург и Оснабрюк. Тринадесет стажанти (четири от които дами) на възраст от 17 до 23 години, от четири различни професии са преобразили двуместния автомобил в националните цветове на Австрия.
Автомобилни специалисти по мехатроника, интериорни дизайнери в бранша, специалисти по техниката, всички заедно са работили близо година и са сътворили колата буквално от скиците. 2,0-литровият двигател генерира макс. мощност от 333 к.с.
Страничните огледала са червени, както и спирачните апарати, червени ленти опасват капака отляво и отдясно, както и хълбоците на автомобила. Спортните седалки Recaro са в червено, черно и бяло, дори стелките са поръбени в революционния цвят.

 
Keywords:   golf gti, volkswagen
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...