Създадоха „афрокафе“ за бензиностанции VIVA

Main January 17, 2012 | Speed-Press.com A- A+ 3760 views | no comments

От вчера на OMV бензиностанциите с VIVA в България ще се предлага много специално кафе удоволствие: Afro Coffee, първокласно кафе от пъстрия свят на модерна Африка. То комбинира сортове кафе на зърна арабика и робуста, ексклузивно създадени за VIVA.
Африка е родината на кафето. Затова, всяка една чаша от тази прекрасна напитка носи в себе си духа и културата на този амбициозен и развиващ се континент. Поради това и марката Afro Coffee е символ на идентичността и предлагането на висококачествено кафе. „Модерната
градска култура в Африка изразява себе си чрез ярък и разноцветен дизайн. Tака и магазините VIVA се превърнаха в места, изпълнени с жизненост и одухотвореност“, обясни Петър Величков, управител на верига бензиностанции OMV в България.
VIVA смеските на сортовете кафе са с наситен аромат в комбинация с деликатен привкус. Тези истински моменти на кафе удоволствие се постигат чрез използването на първокласни зърна кафе от Африка в съчетание с най-качествените вариации от други държави. Интензитета на зърната кафе арабика в комбинация с подбрани зърна кафе робуста, създават уникален аромат и перфектен каймак. Ръчно подбраните зърна кафе са деликатно изпечени, за да постигнат перфектната хармония на комбинация от над 1000 аромата.





 
Keywords:   coffee, viva
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...