Състезателен стриптиз с Renault Wind

Main August 18, 2010 | Auto-Press.net A- A+ 1497 views | no comments

В рамките на рекламна кампания за новия родстър на Renault - Wind, под надслов - Race the Roof /изпревари покрива/ се приканват британци, които след участие в конкурс за бърз стриптиз, могат да спечелят чисто новия автомобил, след като се съблекат за 12 секунди. Защо точно за 12 секунди? Защото точно това е времето за което се отваря или затваря покрива на новото симпатично френско автомобилче.

На промосайта на автомобила вече са качени няколко клипа с бързи в ръцете и стриптиза британци.

Според директора по маркетинг на британското представителство на Renault Фил Йорк, провеждането на конкурса ще демонстрира, че Wind е създаден за хора, които обичат веселбата, независимо от времето навън.

В конкурса се допускат британци над 18--годишна възраст, а приемането на видеоклипчетата ще приключи на 30 септември, след което специално жури ще определи победителя. Той ще получи ключовете на новия двуместен купе-кабриолет на Renault - Wind.

Renault Wind е построен върху платформата на хечбека Twingo. Премиерата на колата се състоя през пролетта в Женева и тя идва на пазара с два мотора - 100 к.с 1,2-литра и 133 к.с. 1,6-литра, които се агрегатират с петстеупенна механична предавателна кутия.

Челен британски авто-културен опит...

 
Keywords:   renault
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...