Тестват усилено новото Peugeot 208

Main June 24, 2011 | Auto-Press.net A- A+ 2166 views | no comments


Peugeot 208 преминава усилени летни тестове, след като премина през зимата подобна проверка. Автопапараците са хванали машината в пълен камуфлаж, който не позволява да се видят някакви подробности от външния й дизайн.

Вече е известно, че габаритите на колата ще бъдат приблизително същите, като на актуалния модел, но инженерите са се постарали вътрешността да е по-обемна. Новата кола ще е и по-лека с минимум 100 кг, доста сериозно постижение за класа на колата. Благодарение на това принудително "отслабване" ще се подобри динамиката и икономичността на модела.

Известно е че френските автопроизводители отделят много голямо внимание към намаляването разхода на гориво и съответно на изхвърляните вредности от колите си. По всяка вероятност при новото Peugeot 208, двигателите ще са с намален ходов обем, като базовият ще е трицилиндров, но за сметка на турбопълненето средният разход на гориво ще е в рамките на трите литра.

 
Keywords:   peugeot, peugeot 208
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...