Това е новият Focus RS

Main February 20, 2012 | Speed-Press.com A- A+ 4870 views | no comments

Появи се нова информация и тийзър на новия Ford Focus RS. Според инженерите на Team RS моделът ще генерира най-малко 320 к.с. Новото поколение RS няма да се сдобие с мощния 2,5-литров 5-цилиндров агрегат, тъй като не е достатъчно икономичен. Фактът, че Volvo произвежда този агрегат също е проблем, тъй като взаимоотношенията между двете компании са преустановени.
Focus RS ще получи изцяло нов 2,3-литров 4-цилиндров агрегат с турбо и система за директно впръскване на горивото. Този двигател ще бъде използван и при Mustang, но във вариант с по-малко мощност. Въртящият момент ще се предава към предните колела. Изненадващо е, че моделът няма да предлага задвижване на четирите колела. Според инженерите системата няма как да бъде монтирана при толкова снижено спортно шаси, а също така добавянето на такава ще доведе до значително увеличение на теглото на автомобила.

 
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...