Това е новият VW Beetle Cabriolet

Main January 19, 2012 | Speed-Press.com A- A+ 2780 views | no comments

Заснеха новия VW Beetle Cabriolet почти без камуфлаж преди дебюта му по-късно тази година. Моделът наскоро бе показан на автомобилното изложение в Детройт като концепция E-Bugster.
Новият открит Beetle запазва сгъваемия мек покрив от последното поколение на модела. Задната част и предното стъкло на производствения модел са подобни на концепцията. Новото Beetle купе ще се появи във Великобритания през април, а кабриолетът се очаква да започне производство по същото време в завода на компанията в Мексико, което означава, че ще го видим готов към втората половина на 2012 г.
Двигателите няма да се различават от тези при версията купе. Те ще са 1,2-, 1,4- и 2-литрови TSI с мощности съответно – 104, 158 и 197 к.с. Дизеловите варианти са 1,6 TDI (104 к.с.) и 2 TDI (138 к.с.) с технология BlueMotion. Флагманският Beetle най-вероятно ще бъде версия купе и ще се задвижва от 2-литров турбоагрегат с 4 цилиндъра и мощност от 265 к.с.

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...