Тодор Дунев очаква кръг от европейския по дрифт в София

Main April 28, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 2980 views | no comments

Дрифт шампионатът King of Europe ще посети столицата, която ще бъде домакин на седмия кръг от серията. “Почти всичко е сигурно, очакваме от спортното министерство да помогнат за организацията. В момента не мога да кажа къде точно ще се проведе състезанието в София”, коментира Тодор Дунав, европейският шампион за 2010 г. по дрифт в серията. Пилотът направи демонстрации с автомобила си Nissan 200SX пред НДК в рамките на първата по рода си „Национална спортна панорама”, чийто организатор е министерството на физическото възпитание и спорта съвместно с 68 лицензирани български федерации. Събитието се открива днес и ще продължи три дни.
Тодор Дунев ще прави по две демонстрации на специално заградено за целта трасе пред НДК.
“Радваме се на това събитие, защото представя всички спортове. Ние лобираме за автомобилизъм и картинг”. Тодор показва дрифтинг и доказва защо стана европейски шампион. Тази година освен в King of Europe планираме да участваме в едно или две състезания в САЩ, както и в Япония”, поясни Бончо Дунев, баща на Тодор и мениджър на отбора.

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...