Тодор Славов се завръща в българския рали шампионат

Main May 13, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 4185 views | no comments

Екипажът на Bulbet Rally Team Тодор Славов и Добромир Филипов се завръщат в българския рали шампионат. Двамата ще вземат участие в първия кръг от националното първенство – рали „Траянови врата”, което за тази година предложи радикална промяна на маршрута и центъра на състезанието. Щабът на осмото издание на ралито ще бъде в Панагюрище, а първите 5 етапа ще са изцяло нови.
През миналата година екипажът на Bulbet Rally Team постигна историческо класиране за България в Световния рали шампионат. Двамата спечелиха два подиума (2-ри в Испания, 3-ти в България) и завършиха на трето място в крайното класиране в шампионата на младите пилоти (J-WRC).
Рали „Траянови врата” започва днес с церемониален старт в Панагюрище, който ще започне в 20 часа. Борбата между екипажите стартира утре с първата от общо пет отсечки за деня „Стрелча”. След нея предстоят „Копривщица” и „Карлиево”. В следобедните часове екипажите ще преминат за втори път през „Стрелча” и „Карлиево”.
През втория ден екипажите ще изминат нови шест етапа – двете минавания на „Оборище”, „Язовира” и „Магистрала”. Общата състезателна дистанция е 192,35 км., а преходите 301,35 километра.

 
Keywords:   rally team, rdquo, wrc
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...