Токио 2007: Футуристични концепции с две и четири колела от Suzuki

Main October 1, 2007 | Auto-Press.net A- A+ 1381 views | no comments

По време на автомобилното изложение в Токио, което ще се проведе от 24 октомври до 11 ноември, на щанда на Suzuki ще се състоят световните премиери на няколко нови концептуални модела. Някои от тях ще бъдат с две, някои с четири колела.

Сериозен интерес със сигурност ще предизвикат двата футуристични мотоциклета Suzuki Crosscage и Biplane. Въпреки че информацията до момента е изключително оскъдна, се знае, че дизайнът на втория е вдъхновен от самолетостроенето и по точно от бипланите. Двигателят на мотоциклета е четирицилиндров, V-образен. Значително по- интересен е концептуалният Crosscage (сивият), който според информацията използва като гориво водород- горивни клетки.

Вниманието на посетителите на салона в Токио ще бъде привлечено и другите три, четириколесни, концептуални разработки- новаторският модулен Suzuki PIXY + SSC, Kizashi 2 и впечатляващият офроудър X-HEAD.

 
Keywords:   biplane, pixy, ssc, suzuki
 

Images Gallery


 

Chevrolet HHR 2008
October 2, 2007
 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...