Търсенето на автомобили Volkswagen надхвърли производствените възможности

Main March 30, 2012 | Speed-Press.com A- A+ 5750 views | no comments

През 2012 г. количеството на произведените автомобили Volkswagen в заводите в Мексико е скочило с 20% в сравнение с 2011 г., съобщи пресслужбата на автоконцерна. "В настоящия момент търсенето на автомобили Volkswagen, за наше щастие, надвишава производствените ни възможности ", заяви вицепрезидентът на Volkswagen за Североамериканския регион Дирк Грос-Лохийд. По неговите думи натоварването на производствените линии сега е такова, че през текущата година компанията ще пусне 615 хиляди автомобила в района.
Известно е, че тенденцията към увеличаване капацитета на произвоството на Volkswagen се наблюдава на редица пазари: и така, през януари тази година, вторият след General Motors по общ брой продажби на световния пазар концернт съобщи увеличаване на мощностите в завода в Калуга с над 40%. Като цяло през 2011 г. Volkswagen е доставил на клиентите си 8,27 млн. автомобила (+14,7%) – рекорден показател за концерна. При това чистата печелба възлиза на 15,8 млрд. евро.

 
Keywords:   general motors, volkswagen
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...