Удостоиха Porsche Design с почетен приз

Main June 30, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 2290 views | no comments

Китайската асоциация по луксозна индустрия удостои Porsche Design с наградата Summit 2011, присъждана за най-добри дизайнерски постижения през 2011 г. Призът бе връчен на специално събитие, състояло в Шанхай. „Това признание е много специално за компанията ни и за луксозната ни марка“, заяви д-р Юрген Геслер, управителен директор на Porsche Design Group. В момента Китай е най-големият пазар за ексклузивни стоки, като дизайнерската компания разполага с около 30 шоурума в страната.
Освен това д-р Юрген Геслер бе избран за управляващ вицепрезидент с консултативни функции към асоциацията.
Porsche Design Group се включи за втора поредна години в срещата на върха на луксозните стоки в Китай. Повече от 500 „модни диктатори“ и водещи фигури в бранша участваха в това издание на форума.
Porsche Design е основана през 1972 г. от професор Фердинанд Александър Порше от клана на прословутата автомобилна фамилия и е фокусирана върху функционалния дизайн, съчетан с лукса и високите технологии. Портфолиото й включва часовници, очила, електроника, мъжки аромати, спортни пособия, модни облекла и за двата пола и аксесоари.

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...