Фейсбук за тираджии

Main February 17, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 4006 views | no comments

Volvo Trucks създаде социалната мрежа Worldtrucker, която има амбицията да събере най-голямата и най-активна група шофьори на камиони в света. С проекта за онлайн общество на камионджиите компанията се надява да подобри отношението към професията и да подпомогне привличането на нови кадри.
Още в подготвителната фаза към новата интернет общност са се присъединили близо 10 000 души. В социалната мрежа вече са обособени подгрупи на 10 държави. В момента платформата е достъпна на девет езика - английски, руски, италиански, шведски, холандски, испански, френски, немски и полски. След последния си ъпгрейд Worldtrucker има и версия за използване през мобилен телефон, което е допълнителна предпоставка за придобиване на световна популярност.
Worldtrucker ще помогне на шофьорите да поддържат връзка и със семействата си, докато са на път. В общността приятели и колеги могат по лесен начин да обменят опит и да установяват нови интернационални контакти. Потребителите ще могат да споделят снимки директно от мобилния си телефон и така ще са „на линия”, без да носят лаптоп със себе си. Предлагайки тези интерактивни методи за обмен на информация, Volvo Trucks се надява да улесни работата на шофьорите и съответно да засили интереса към професията, защото недостигът на кадри е един от сериозните проблеми на сектора.
Volvo Trucks очаква социалната мрежа Worldtrucker бързо да добие още по-голяма популярност, след като вече се е разпространила в над 40 страни, въпреки че е представена официално само на няколко основни пазара. „Нашият проект няма алтернативен вариант към момента и затова вярваме, че ще се превърнем в избор Номер 1 за шофьорите от цял свят”, каза още Пола Кюнел.

 
Keywords:   b2, bd, volvo, volvo trucks
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...