Фейслифтът на C1 дебютира този уикенд на салона в Брюксел

Main January 5, 2012 | Speed-Press.com A- A+ 2640 views | no comments

Популярният и най-малък модел на Citroеn, C1, влиза в новата година с променeна външност, подобрена икономичност и повече екстри. Официалната му премиера ще се състои на 10 януари, когато е денят за медиите преди старта на автосалона в Брюксел.
Най-впечатляващите новости при С1 е ниското ниво на вредни емисии при него – едва 99 г/км, дневни LED светлини, CD и audio система с интегрирана фирмена система Connecting Box (функция Bluetooth, USB порт в основата на централната конзола, с възможност за четене на MP3 формат) и електронна предавателна кутия с фабрично монтирани педали. Продажбите на компактния модел ще бъдат факт от април 2012 г.
Дължината му е едва 3,44 м, а версиите са с три и 5 врати. Екологичният мъник обаче е способен да транспортира между 139 и 700 л багаж.
Новият C1 разполага с диаметър на завой от едва 9,63 м. Мощността на бензиновия му 3-цилиндров на двигател е 68 к.с. Куплиран с механична предавателна трансмисия, той осигурява изключително икономично придвижване.
Джантите му са с нов дизайн, наречен от производителите Notus, а стандартното му обзавеждане предвижда 14-инчови лети Rift.
Фейслифтът на Citroеn C1 взема назаем цветове от C3 и DS3 и един от тях е „Ботичели“ синьо. Коженият волан на версиите с предавателна кутия EGS е с променен дизайн, докато моделите с механична трансмисия са само с нов облик на лоста.

 
Keywords:   citro, citroen, notus
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...