Фейслифтът на Lada Priora е готов

Main September 24, 2013 | Speed-Press.com A- A+ 12170 views | no comments

Фейслифтът на Lada Priora вече е готов за дебют. Официалната му премиера е насрочена за 27 септември в Толиати. Автомобилът на практика не е променен външно. Има незначителна разлика в задната броня и в предните и задните светлини. На най-значителна преработка е подложен интериорът, който е нагоден към съвременните изисквания на купувачите. Появили са се модни акценти от хром и черен гланц. Въобще в автомобила е станало доста по-комфортно, седалките са тапицирани с мека кожа от нелошо качество, увеличени са и възможностите за регулирането им.

В луксозните версии руснаците ще монтират нов двигател с макс. мощност 106 к.с., стабилизираща система, круиз контрол, мултимедийна система и други опции. Най-евтината версия щяла да струва 347 600 рубли (около 8000 евро), а най-скъпата - 460 500 рубли (10 708 евро).





 
Keywords:   Lada, lada priora
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...