Фернандо Алонсо и Нелсън Пикет- младши в ING Renault F1 Team

Main December 10, 2007 | Auto-Press.net A- A+ 920 views | no comments

Днес ING Renault F1 Team обяви официално имената на двамата си пилоти за сезон 2008 на Формула 1. Двете основни фигури ще бъдат двукратният световен шампион Фернандо Алонсо и Нелсън Пикет- младши (25/07/1985, син на трикратния световен шампион Нелсън Пикет).

"Фернандо и Нелсиньо ще формират един от най- вълнуващите пилотски тандеми през 2008 година, заяви Флавио Бреаторе, управляващ директор на Renault F1 Team. "Изключително сме доволни да посрещнем Фернандо отново в отбора, където той се наслади на най- големите си успехи. Неговите качества като пилот и водач на отбор са много добре известни и очакваме с нетърпение сформирането на още едно силно партньорство. Неслиньо е един от най- обещаващите млади таланти в автомобилния спорт. След успеха си в GP2, той се обучаваше като наш тестови пилот и опознаваше отбора: сега той е готов да стъпи на следващото ниво, допълва Бреаторе.

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...