Фест на американските коли през уикенда в Драгоман

Main May 29, 2012 | Speed-Press.com A- A+ 7860 views | no comments

Национален фест на любителите на американски автомобили започва този уикенд на централния площад в Драгоман. Събитието е денонощно и отваря врати на 2 юни в 10,30 ч. То ще бъде съпроводено и от бирфест. В него ще се включат всички собственици и фенове на американските автомобили.
Както повелява традицията, групата се събира в София пред хотел „Кемпински Зографски” в 9,00 ч, откъдето ще потегли половин час по-късно в посока Драгоман. Официалното откриване е в 12,00 ч.
Драг-състезание за време на 200 метра предвиждат организаторите, чрез гласуване ще бъдат наградени и автомобили в различни категории. В 16,30 ще има и демостративен мач по американски футбол. Първата вечер от събитието приключва със свободна програма край басейна в Драгоман, както и с опъване на палатки, фойерверки и веселба.
Събитието се провежда със съдействието на община Драгоман, „Шевролет България“ и „София Ауто“.
Създадена е и фен-страница на инициативата - http://www.facebook.com/events/318062624913849/.

 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...