„Феър мото шоу” отваря врати от 8 до 10 април в Международен панаир Пловдив

Main April 7, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 2370 views | no comments

Електрически скутери ще бъдат показани за първи път на изложението за мотоциклетизъм „Феър мото шоу" от 8 до 10 април в Международен панаир Пловдив. Те изминават разстояние от 100 километра с разход от 20-30 стотинки, докато при обикновените мотоциклети сумата достига 7-8 лева. С едно зареждане на батериите скутерите работят 6-8 часа и изминават 30-50 километра. Вдигат скорост средно около 50 км/ч, а някои модели достигат 80км/ч.
Освен екологичните, евтини и безшумни возила, посетителите на „Феър мото шоу" ще видят някои от най-новите модели мотори, които могат да достигнат скорост от 299 км/ч. Сред тях е GSX R 1000 на Suzuki, който бе обявен за Мотор на годината в клас „Супер спорт" в класацията на „Мото БГ" за 2010 г. Той има мощност 185 конски сили, колкото най-новото Audi A1 или Mercedes SLK. Представя го фирма „Миркат", която е дистрибутор на марката Suzuki у нас.
Освен него, тя ще представи и моделите GSF1250SA - Bandit 1250, от туристическия клас, както и по-малкия вариант - Bandit 650, подходящ за излети и пътувания. Скутери и извънбордни двигатели за лодки също ще са сред експонатите на Suzuki.
По време на „Феър мото шоу" всичките модели ще се предлагат с намалени цени за налични бройки. Същата екстра за посетителите предвиждат и от „Мотодинамикс", представител на Yamaha, но тя се отнася и за модели по каталог, които няма да бъдат експонирани в панаира.
Там обаче ще присъства R1 - моторът превърнал се в любимец на стънтери и състезатели и Super Tеnеrе XC 1200 Z - най-прочутият в Европа модел от клас „Туристическо ендуро", както и още няколко хитови мотора и скутера.
Предпазни каски „Schuberth", които използва седем кратният световен шампион във Формула 1 Михаел Шумахер, ще предложи на щанда си българската фирма „Мото универсал", заедно с филтри K&N, скутери, мотори MOTO 125CC LIFAN 125-9J, предпазни шлемове, очила, облекла и масла на известни производители.
Фирми и експонати от 12 държави ще вземат участие в „Феър мото шоу", където посетителите ще видят мотоциклети, скутери, АТВ, резервни части, аксесоари и консумативи, поддръжка, тунинг и оборудване за сервизи.

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...