Флагманът на Renault официално и в България

Main February 16, 2011 | Auto-Press.net A- A+ 4240 views | no comments

Новият флагман в портфолиото на Renault- Latitude, вече присъства официално и на родния пазар, като внася сериозна доза свежест в сегмента на луксозните превозвачи. Причините за това са много, но като основни могат да бъдат посочени неговото респектиращо стандартно оборудване, интегрирането на редица новаторски технологии, както и цената.

Renault Latitude се предлага в основни нива на изпълнение- Privilege и Initiale, като дори базовата версия на модела идва с пълен комплект системи за активна и пасивна безопасност, автомачни чистачки и фарове, щори за прозорците на втория ред и задното стъкло, преден и заден паркинг сензор със звукова сигнализация и визуализация на разстоянието от препятствията на TFT екрана на борд компютъра, двурежимен йонизатор Samsung Super Plasma® за въздуха в купето (включва филтър с активен въглен, филтър за частици, антибактериално действие) и наистина много други.

Луксозният превозвач Renault Latitude струва 45 990 лева, а топ- версията се предлага на цена от 69 990 лева

Подробна информация за Latitude можете да получите тук: www.renault.bg

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...