Футуристичен кросоувър и спортен пикап на щанда на SSangYong в Женева

Main February 24, 2012 | Speed-Press.com A- A+ 7820 views | no comments

SsangYong показа първите скици на чисто новия концепт XIV-2, който ще бъде представен на салона в Женева след дни. Новият концептуален автомобил е комбинация от спортно купе и компактен SUV.
Южнокорейският SUV-специалист SsangYong Motor разпространи компютърни визуализации на новия си луксозен концептуален автомобил XIV-2, който ще направи световния си дебют през март по време на 82-рото международно автомобилно изложение в Женева. XIV-2 е концептуален базов кросоувър, напълно удовлетворяващ основните изисквания към един SUV, а именно - динамика, мощ, проходимост. Уникалният му футуристичен дизайн е вдъхновен от линиите на спортно купе и е съобразен с вкуса на младите шофьори.
Новият модел, разработен като версия на представения миналия септември във Франкфурт XIV-1, е кабриолет с мек покрив, който се отваря и затваря с едно докосване на командния бутон. Концептът демонстрира динамичен интериорен дизайн с богат избор на цветове и иновативен IТ-базиран потребителски интерфейс, включващ интерактивна комуникационна система.
На щанда на SSang Yong в Женева ще бъде показан премиерно и пикапът Korando Sports, който влиза в производство от тази пролет.

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...