Черният рицар се възражда с Juke Nismo

Main November 30, 2012 | Speed-Press.com A- A+ 6180 views | no comments

„Черният рицар се възражда“ с Nissan Juke Nismo. За да прослави партньорството с Warner Bros и излизането на третия филм от трилогията „Батман“ на DVD и Blu-Ray на 3 декември, понеделник, Nissan направи наистина уникална версия на колата. Така нареченият The Dark Knight Rises™ буквално гъмжи от детайли, вдъхновени от филмовия герой.
Автомобилът е направен на базата на Juke Nismo, чиито продажби започват от януари 2013 г. Версията е със същия 1,6-литров двигател с макс. мощност 200 к.с., задвижващ предните колела през 6-степенна механична предавателна кутия и ускоряващ автомобила от 0 до 100 км/ч за 7,8 сек. В допълнение на характерния за Nismo бодикит са детайлите „ала Батман“, като черен мат за каросерията, емблемата на супергероя навсякъде, 18-инчови лети джанти и поръчкови червени елементи.
Логата на Батман откриваме и в интериора, като на подглавниците те са светлоотразителни, а благодарение на подсветката под огледалата на вратите емблемата му може да се проектира и на пода в колата.
За жалост на феновете The Dark Knight Rises™ Juke Nismo няма да се появи в шоурумовете на марката. Единственият начин, по който можем да се сдобием с него, е, като се включим в специалното състезание www.builttothrill.co.uk. Просто трябва да попълните теста там и тогава може би шансовете ви да се сдобиете с батманския Juke ще се увеличат. Надпреварата започва от 28 февруари 2013 г. Обявяват победителя през март.
За сметка на това поръчките на по-обикновения, доколокото можем да го наречем така, Juke Nismo започват от януари, а доставките ще се случат през март.

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...