Черно/Бяло: Mercedes-Benz Actros Edition

Main August 26, 2010 | Auto-Press.net A- A+ 1946 views | no comments

Mercedes-Benz разпространи информация за новата лимитирана черно-бяла серия- само 500 екземпляра, Actros Edition. Световната премиера на Actros Edition Black Liner/White Liner ще се състои по време на международното изложение в Хановер, което ще проведе в края на следващия месец.

От Mercedes-Benz споделят, че Actros Edition Black Liner и White Liner са най- екслузивните и привлекателни представители, които някога са предлагали на пазара. Освен с впечатляващият си и уникален за серият екстериор, влекачите идват с луксозен интериор със специални седалки с кожена тапицерия и високо технологични системи за безопасност, като Active Brake Assist.

При неадекватна реакция от страна на водача след подаването на усилващи се предупредителни сигнали, системата за активна безопасност Active Brake Assist е в състояние да приложи максимално спирачно усилие, за да се избегне удар с намиращо се отпред превозно средство. Освен че гарантира много по- висока сигурност за водача и пътниците му, Active Brake Assist води до намаляване на разходите за експлоатация на автобуса, т.к.т собствениците му могат да се възползват от сериозни бонуси по отношение на застраховането на превозното средство.

Във вътрешността на новата специална серия на Mercedes-Benz откриваме климатизирани седалки и волан с кожена тапицерия, накланящ се стъклен таван, щори за челното стъкло с електронно управление, автоматична климатична инсталация, индиректно осветление и други.

 
Keywords:   mercedes benz
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...