Четирима клатят трона Porsche 911 в AUTO BILD 349

Main June 5, 2013 | Speed-Press.com A- A+ 6630 views | no comments

В новия брой на AUTO BILD ви срещаме с подробности за променения BMW Х5 – 4 цилиндъра, 7 места, задно предаване, това е най-малкото, което може да се каже за него.
Представен е и фейслифтът на флагмана от Млада Болеслав – Skoda Superb. Ако се питате кой е автомобилът на Сатаната, отговорът е – уж безобидният и наричан някога „Тенекиената Лизи“ Ford T, но този път тунингован до неузнаваемост и превърнат в хотрод.
В сравнителен тест един срещу друг са изправени три германски кабриолета - Opel Cascada, BMW Серия 3 Cabrio и Audi A5 Cabrio. Редакторите са споделили и първите си впечатления от новия Jeep Grand Cherokee, а в рубриката за употребявани автомобили на прицел е взет Hyudnai i30.
На корицата позира Mercedes-Benz GT, който през 2016 г. ще се изправи срещу легендата Porsche 911. Кои други конкуренти се канят да разклатят трона на спортната икона, ще узнаете в новия ни брой. И още: Актуално: Mercedes-Benz GT 2016Сравнение: Toyota RAV 4, Citro

 
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...