Шест редки модела на Jaguar в Mille Miglia 2013

Main May 23, 2013 | Speed-Press.com A- A+ 4555 views | no comments

Ралито Mille Miglia, наричано „най-прекрасното състезание на света“, традиционно събира редки легенди. Тази година в него се включиха 400 исторически автомобила, които от 16 до 19 май направиха епичната обиколка на Италия, финиширайки в Бреша. Jaguar пусна в YouTube видео, в което избрани участници, поканени от компанията, разказват преживяното от великолепното шоу.
В три невероятни екземпляра на Jaguar XK120 се пуснаха екипите на сър Крис Хой и Анди Уолас, победител в Льо Ман, Даниъл Дей Люис и Джим Джанопулос, Дейвид Ганди и Ясмин Льо Бон. Кавалкадата от официалните състезателни исторически автомобили на британската марка се допълва и от забележителна тройка от C-Type. Екипажите за нея бяха съответно регионалният директор на Jaguar Европа Бернард Кунт и актрисата Хана Херцшпрунг, Алекс Бункомб с Крис Харис и Салваторе Ферагамо Джуниър от едноименната компания за луксозно мъжко облекло заедно Майкъл Куин, внук на основателя на Jaguar сър Уилям Лайънс.
Началната такса за участие в това вълнуващо историческо рали е 7500 евро. Видео

 
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...