Шествие от мотористи и камиони и рок концерт в събота

Main March 22, 2012 | Speed-Press.com A- A+ 5155 views | no comments

За пореден път мотоциклети и товарни автомобили застават заедно, водени от една идея – да се покаже, че на пътя има място за всички. И тази година мотористи и приятели ще се съберат за парадното си шествие в началото на сезона, за да напомнят, че с идването на пролетта идва и свободният дух, а с него и все по-засиленият трафик по улиците и главните междуселищни артерии.
Най-малките и най-големите на пътя – мотоциклети и камиони – се събират в едно парадно шествие, водено от призьора в конкурса Международен камион на годината – Mercedes-Benz Actros, който стъпи на нашия пазар след световната си премиера през септември 2011. Изключително технологичният Actros, флагманът на марката, ще поведе колоната на 24.03.2012 точно в 11.00 часа от храм-паметника Александър Невски, като ще мине през централните столични булеварди (бул. „Васил Левски“, бул. „Патриарх Евтимий“ и бул. „България“) до Националния исторически музей, кв. „Бояна“. Там традиционно ще се проведе откриването на сезона, с много бира и забавления. Българска рок банда ще се грижи за доброто настроение на мотористите и техните приятели, така че всички любители на двуколесните, на хубавата музика, бирата и високите скорости ще са добре дошли до късните часове на деня.



 
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...