Шпиони снимаха фейслифта на Fiesta

Main January 30, 2012 | Speed-Press.com A- A+ 2610 views | no comments

Ford Fiesta 2013 бе хванат от папараци по време на тестове в Северна Европа. Липсата на комуфлаж в шпионските снимки на прототипите показва, че става въпрос все пак само за фейслифт с неголеми промени.
Много ясно забележими са вградените LED детайли и по-устремната линия на каросерията. Донякъде се виждат и елементи от наскоро показания кросоувър Ford EcoSport, който сам по себе си е вдъхновен от Fiesta.
Относно двигателите трябва да очакваме, че гамата на актуалния 4-цилиндров агрегат ще бъде разширена с високоскоростния 1,6-литров EcoBoost във Fiesta ST 2013, както и новия 1.0-литров EcoBoost с 3 цилиндъра в потенциалния американски EcoNetic модел.
От сниманата от фотографите книга вътре в автомобила сайтът motorauthority.com е успял да разчете, че тестовият прототип е бил обзаведен с 1,0-литров GDI мотор с мощност 80 к.с., съкращение за бензинов мотор с директно впръскване. Това води до мисълта, че Ford ще предлага Fiesta с 3-цилиндрови мотори, които обаче не са EcoBoost.
Спортната Fiesta ST ще бъде предлагана с три и пет врати и макс. мощност 177 к.с., предавана посредством 6-степенна механична трансмисия.
Вероятно фейслифтът на Ford Fiesta ще дебютира на салона в Женева през март.

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...