Щандът на Opel в Женева получи награда

Main March 20, 2007 | Auto-Press.net A- A+ 1132 views | no comments

Opel се завърна от автомобилното изложение в Женева с впечатляващи почести: след като новият Opel GT получи званието "Кабриолет на годината, щандът на Opel беше избран за най-добрият, най-творческият щанд в Женева. "Награда за творчество 2007 беше връчена от престижния "Club de Publicité & de Communication de Genève (Женевския клуб на специалистите по реклама и комуникации).

Експертното жури заяви: "Бяхме особено впечатлени от вълнуващото съчетание на топла атмосфера, като цяло, с хладни, внимателно подбрани акценти на щанд, който сякаш не се поддава на гравитацията. Друг член на семейството на GM също попадна в първата тройка: Saab беше аплодиран за директното и недвусмислено съобщаване на ценностите на марката посредством своя щанд.

Около 700,000 посетители имаха удоволствието да се насладят на световната премиера на студията GTC Concept, която отвори нова страница в дизайнерската стилистика на Opel, на щанда на Opel в Женева. Corsa OPC, спортната версия на успешната нова Corsa на Opel също чества световната си премиера в Женева.

 
Keywords:   amp, corsa opc, Opel GT, saab
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...