Ще възкръсне ли Alfa Romeo Giulia купе?

Main July 20, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 7895 views | no comments

Alfa Romeo Giulia е един от най-красивите европейски автомобили от 60-те и 70-те години, особено купе версията Giulia Sprint GT (1963-1966 г). Според дизайнера Драгос Продан с настоящия дизайнерски език на марката е вече време Giulia купе да бъде върнато към живот. Концепцията Alfa Romeo Giulia е проектирана, така че да съвпада с текущата серия от модели на компанията, като в същото време осигурява доза класически италиански стил. Тя ще използва изцяло нова платформа и най-различни олекотени материали. Предната, задна броня и покривът са изградени от подсилен карбонов полимер, докато за вратите и другите панели е използван алуминий. Продан отива още по-далеч в бъдещето с предложение за поликарбонатни стъкла за концепцията.
Малкото купе с четири врати изглежда доста агресивно, като в същото време е добре изчислен балансът между класическия стил и съвременната инженерна наука.
Мощността на концептуалната Giulia идва от хибридна система, комбинираща бензинов агрегат с 180 к.с. и електрически мотор с 109 к.с., който се зарежда от литиево-йонна батерия с капацитет 30 кВч. Батерията може да се зарежда при движение от специален генератор или от стандартен контакт. Предвиден е изцяло електрически режим за движение, който не надхвърля скорост от 50 км/ч.
За съжаление тази Alfa Romeo Giulia да се появи в шоурум на марката в близко бъдеще.

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...