Ще има „Аутомеханика“ и в Киев

Main December 30, 2013 | Speed-Press.com A- A+ 9525 views | no comments

С приемането на Аутомеханика Киев в портфолиото от международни панаири с марката Automechanika, глобалното семейство от професионални изложения за автомобилната промишленост продължава своята експанзия. Аутомеханика Киев ще се проведе за първи път от 21 до 23 май 2014 в Експо Плаза в украинската столица. Организатор на събитието е компанията Independent Expo Ukraine.

Според Детлеф Браун, член на управителния съвет на панаира във Франкфурт, който държи правата върху „Аутомеханика“, изложението в Киев ще се превърне във водещия панаир в региона. База за това била добре развитата индустрия за производството на автомобилни компоненти в Украйна.Аутомеханика Киев става част от глобалната мрежа професионални изложения в 13 държави.
Допълнителна информация за новото изложение, както и за глобалната платформа на Аутомеханика може да се получи на сайтовете www.automechanika-kiev.com и www.automechanika.com.


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...