Яна Маринова и Nissan GT-R на “ринга” на Motor Show

Main September 26, 2009 | Speed-Press.com A- A+ 2440 views | no comments

С изцяло нов екстериорен и интериорен дизайн и нова “мебелировка”, първият изцяло тематичен брой на Motor Show е посветен на архитектурата и нейните най-големи достижения. Кои са най-великите архитектурни постижения от древността до наши дни, какво предстои да бъде сътворено в Московското сити, до къде ще стигнат човешките възможности във вертикалното строителство… Отговорите на тези и още много въпроси ще откриете на страниците на новия брой на списанието.

Макар да е най-изкусителната фигура в новия сезон на “Забранена любов”, тя е истински боец, който раздава юмруци в реалния живот и от екрана. Достатъчно е да я видите в “Ласко”, един от най-скъпите европейски телевизионни проекти, който се върти в ефира на RTL. Ако не можете, то ви уверявам, че е на нивото на Тринити от “Матрицата”. За тези екшън сцени избрахме друг бияч, чиито крошета на “Ринга” попадат право в “брадичката” на Porsche 911 Turbo.

Къде се произвежда VW Phaeton и откъде е тръгнал Bentley Mulsanne? Коя архитектурна забележителност в Мюнхен се посещава от 2 млн. туристи годишно? Коя автомобилна марка е успяла да си издейства разрешение за строителство на “Шанз Елизе” за последните 35 години? Това са само част от въпросите, на които ще получите отговор в рубриката Fresh Paint. Там може да прочетете и за новите Citroen Revolte, Peugeot RCZ, McLaren 4-12C 4 Ferrari 458 Italia.

С главния архитект на София разговаряме за архитектурния хаос, за корупцията, за хотелите, построени върху дюните, за ревизията на сегашното правителство, за проекта „Белене“ и колко пари ще бъдат откраднати от него, за мол културата и за битката с нея...

 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...