10 ГОДИНИ НОВА TOYOTA

Общи 10 юни 2011 | Auto-Press.net A- A+ 6010 посещения | без коментари

РЕВОЛЮЦИОННО НОВО ПРЕДЛОЖЕНИЕ ОТ TOYOTA & SOGELEASE

Преди 4 месеца, на 1 февруари Тойота Балканс ЕООД, съвместно със Сожелиз България ЕООД и ЗАД Алианц България стартира уникално лизингово предложение със забележително ниски месечни вноски – TOYOTA OPTIMAL LEASING. Трите компании предложиха на българските потребители изключително удобно и гъвкаво финансово решение при покупка на нов автомобил с марката Toyota. Основните предимства на офертата са ниският лихвен процент от 5.25% и забележително ниските месечни вноски, започващи от 159 лв. на месец и възможни при високи гарантирани остатъчни стойности до 30% при петгодишен лизинг.

За по-малко от 2 месеца българските вносители на нови автомобили спешно възприеха тази лизингова технология и последваха Toyota със свои версии на лизингови схеми с високи остатъчни стойности и ниска месечна вноски. Така, Toyota и нейните партньори ефективно промениха утвърдените порядки за лизинговане и ползуване на нов автомобил – в полза на българските потребители, като въведоха една утвърдена международна практика.

Тогава ние казахме, че променяме правилата на играта.
Сега ще променим самата игра!

Toyota, съвместно със Sogelease, представя на българския автомобилен пазар едно революционно ново потребителско решение за използуване на винаги нов автомобил за 10 години с една единствена първоначална вноска, което е иновация, не само за България, но и за Европа и света:

10 години, 3 нови автомобила Toyota, 1 първоначална вноска!

ОСНОВНИ ПРЕДИМСТВА НА ПРОГРАМАТА 10 ГОДИНИ НОВА TOYOTA:

10 ГОДИНИ НОВА TOYOTA e революционен лизингов план, при който с една единствена първоначална вноска от 10%, клиентът може да използува последователно 3 нови автомобила Toyota за 10 години, като ги сменя на всеки 40 месеца.


Така, клиентът на Toyota винаги шофира нов автомобил, последен модел, адекватен на семейните му нужди и статус без да се грижи за препродажбата му в края на лизинговия период, без да инвестира в първоначална вноска за стартиране на нов лизинг и без да минава през цялостна процедура за одобрение


Програмата е абсолютно отворена и неангажираща – на всеки 3 години клиентът е свободен да избира дали да продължи със следващия нов автомобил или да се откаже, като при отказ от програмата клиентът е свободен да избира дали да придобие автомобила.


Програмата 10 ГОДИНИ НОВА TOYOTA е абсолютно гъвкава и се адаптира според актуалните семейни нужди и статут на клиента. На всеки 3 години клиентът е свободен да избира дали да продължи със същия модел или да го замени с друг модел на Toyota, ниво на оборудване или двигател, които отговарят на семейните му нужди и доходи в момента.


10 ГОДИНИ НОВА TOYOTA е първото изцяло адаптивно потребителско решение на българския пазар - каквото и да се случи, тази програма позволява клиентите лесно и безболезнено да вземат по-голям или по-малък, по-скъп или по-евтин автомобил Toyota и така да управляват месечните си вноски съобразно финансовите си възможности в момента.

ПРОГРАМАТА 10 ГОДИНИ НОВА TOYOTA СРЕЩУ ТРАДИЦИОННИЯ ЛИЗИНГ

С програмата 10 ГОДИНИ НОВА TOYOTA ефективно елиминираме неудобствата и недостатъците и на традиционните лизингови предложения:

БЕЗ инвестиране в нова първоначална вноска на всеки 3 години – с една авансова вноска от 10% клиентът използува 3 нови автомобила за 10 години
БЕЗ рискове и неудобства от препродажба на стария автомобил – клиентът връща ключовете от стария и взима нов автомобил
БЕЗ дългосрочни ангажименти – клиентът сам избира модела и месечните си вноски
БЕЗ скъпоструващо изплащане на целия автомобил – 30% гарантирана остатъчна стойност
БЕЗ остаряване – клиентът винаги шофира нов автомобил, последен модел

10 ГОДИНИ НОВА TOYOTA e лизингов план, който надгражда атрактивните условия на Toyota Optimal Leasing по един революционен начин като дава пълно право на избор на клиента при максимална гъвкавост, удобство и възможно най-изгодни финансови условия:

ОСНОВНИ ПАРАМЕТРИ НА ПРОГРАМАТА 10 ГОДИНИ НОВА TOYOTA:

Една единствена първоначална вноска: от 10%*
Период на лизинга: 3 периода х 40 месеца или общо 10 години
Атрактивен годишен лихвен процент: 5.25%**
Гарантирана висока остатъчна стойност в размер на: 30%
Пълно спокойствие с гаранция 5 години или 160 000 км.
Пълна свобода на избор след всеки 3 годишен период:
Без промяна – избор на автомобил на същата цена – клиентът продължава да плаща същите месечни вноски за нов 40 месечен период БЕЗ да заплаща нова първоначална вноска
Възможност за промяна на модел, ниво на оборудване, двигател:
при избор на автомобил на по-ниска цена – платената първоначална вноска за настоящия автомобил се прехвърля като по-висок процент към по-евтиния автомобил, а месечните вноски намаляват
при избор на автомобил на по-висока цена – доплащане само на разликата в първоначалната вноска от настоящия до по-скъпия автомобил и месечните вноски се увеличават
Възможност за отказ след всеки 3 годишен период:
опция за връщане на автомобила без никакви ангажименти
опция за придобиване на автомобила чрез заплащане или разсрочване на остатъчната стойност до 3 години

* 15% за Land Cruiser
** Променлив годишен лихвeн процент – 5.25%, формиран от 3-мес. EURIBOR + надбавка

Ние, в Toyota България, вярваме, че лидерството не е просто постижение, то е начин на мислене... и отговорност. Като лидер ние чувстваме огромна отговорност към българските клиенти, особено в тези трудни времена. Затова след успеха на Toyota Optimal Leasing, който промени българския автомобилен пазар и отново съвместно с нашия партньор Sogelease създадохме програмата 10 ГОДИНИ НОВА TOYOTA. Представете си, че три години след като вземете своя автомобил го връщате в Toyota и взимате ключовете на нов, като просто продължавате да плащате същите вноски, а след още три години взимате трети нов автомобил. Никога не е било толкова лесно, достъпно и сигурно да притежавате винаги последен модел на нов автомобил Toyota, както днес.

Велко Лазов – Управляващ директор на Тойота Балканс ЕООД, вносител и дистрибутор на Toyota & Lexus за България.

Партньорството с Toyota не е самоцел, а постоянно търсене на нови възможности, новаторски идеи и адаптирани решения за едно по-добро управление на бъдещето от нашите клиенти.
10 ГОДИНИ НОВА TOYOTA е продукт, който търси промяната и ще устоява на промените и предизвикателствата на нашето време.

Инвестирайки еднократно в своя избор, клиентът получава дългосрочна визия за неговите възможности и решения при всяка една ситуация, която бъдещето може да му отреди и 10 години да управлява нов автомобил Тойота, отговарящ на промените в неговия социален статус.

В подкрепа на този уникален продукт Societe Generale Експресбанк ще предлага лизинговата програма 10 ГОДИНИ НОВА TOYOTA в клоновата си мрежа от 150 офиса в цялата страна.

Нека управляваме бъдещето заедно е новият слоган на Сожелиз България, който за първи път официално обявяваме днес по повод лансирането на новия продукт.
Михаил Комитски – Управител на Сожелиз България

 
Ключови думи:   amp, leasing, toyota
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте