106 премиери на салона във Франкфурт

Общи 08 септември 2011 | Speed-Press.com A- A+ 3875 посещения | без коментари

Общо 106 нови прототипи и серийни модели ще бъдат представени за първи път пред широката публика по време на започващия точно на 15 септември във Франкфурт 64-ти Автомобилен салон. Още отсега организаторите обещават повече световни премиери и повече посетители. Рекорден ръст от 18% е отбелязал немският автомобилен пазар за изтеклите осем месеца. Слоганът на IAA, каквато е абревиатурата на изложението е „Бъдещето идва като стандарт“.
Общо 235 000 кв. м е площта на салона тази година срещу 195 000 кв. м на предишното му издание през 2009 г. включили са се 1007 изложители от 32 страни срещу 781 от предишния път.
Двадесет и пет концептуални автомобила и осемдесет и един серийни ще дебютират на тазгодишното издание на изложението.
Немските производители ще се отчетат с повече от 45 премиери в лицето на Audi A5, A6 Avant, A8 Hybrid, R8 Spyder GT, Audi Urban Concept, BMW 1 Серия M5, купето на серия 6, Mini Coupе и i3 и i8 Concept. Daimler се отчита с Mercedes-Benz B-Class, M-Class, SLS AMG Roadster, SLK 250 CDI, SLK 55 AMG, Smart fortwo с електрически двигател, прототипа smart forvision и F125.
Porsche ще фокусира вниманието на посетителите с новия Porsche 911 Carrera, както и с Panamera Diesel, 911 GT3 RS 4.0 и Porsche Cayman S Black Edition. На щанда на Volkswagen звездата е up! Новият Beetle е сред европейските премиери, а едноместният електрически NILS показва бъдещето развитие на автомобилите. Много приятни изненади идват и от Opel.
Тези, които няма да имат възможност да посетят Франкфурт, могат да следят изложението във фен-страницата на изложението във Facebook - http://www.facebook.com/IAAPKW.

 
 

Hyundai показа новия i30 Hyundai показа новия i30
08 септември 2011
 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте