308 RC-Z Concept - Ще бъде произведен до 1 година

Общи 25 юни 2009 | RS-Auto.bg A- A+ 1165 посещения | без коментари

Peugeot представи за първи път модела си 308 RC-Z Concept на автомобилното изложение във Франкфурт през 2007 година. Тогава автомобилът е харесан при представянето си пред публика и много от потенциалните купувачи са се надявали да бъде конструиран по-скоро.Техните очаквания ще се сбъднат, защото конкурентът на Audi TT ще бъде произведен до една година.

Има много конкуренти сред този вид автомобили. Затова новият модел трябва да се отличава с двигател, който да бъде по-добър от двигателите на другите сходни коли. 308 RC-Z Concept вероятно ще е оборудван с двигател като на другите модели 308, с мощност 250 к.с. Възможно е 308 RC-Z Concept да бъде снабден и с турбодизелов двигател.

Компанията PSA Peugeot Citroen се преустройва. Докато Citroen предлага на автомобилния пазар успешни модели като DS-line, Peugeot поддържа спортната линия на своите автомобили като Le Mans и 308 RC-Z. Автомобилното изложение във Франкфурт ще се проведе отново след три месеца и ще се превърне в най-подходящото място за представяне на новите спортни модели.

 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте