35 екипажа на старта „Приморско 4х4“

Общи 01 септември 2011 | Speed-Press.com A- A+ 5410 посещения | без коментари

Броят на регистрираните участници за състезанието с високопроходими автомобили „Приморско 4х4“ достигна 35 машини. Надпреварата, която е част от IV Национален офроуд събор, ще стартира на 5 септември от 11 часа на плаж „Перла“ в Приморско.
Състезанието, което се провежда с подкрепата на Bosch Автомобилно Оборудване и „Омникар Ауто“, дилър на Renault, Nissan и Dacia, ще започне с навигационна отсечка с дължина 15 километра, която участниците ще преминат през спиращи дъха местности по крайбрежието на Черно море. Веднага след нея, пилотите ще трябва да щурмуват затворено трасе с естествени и изкуствени препятствия на самия плаж.
Победителят ще бъде обявен след постигнато най-добро време за преминаване на двете отсечки.
Ден по-рано, отново сутринта, в залива на плаж „Перла“ ще се проведе и състезанието „Джет ски Приморско“ за любителите на високи скорости по вода.

 
Ключови думи:   bosch, dacia, nissan, Off Road, renault, renault nissan
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте