500–МАНИЯТА ЗАВЛАДЯВА И БЪЛГАРИЯ

Общи 28 януари 2008 | Auto-Press.net A- A+ 2413 посещения | без коментари

-Всеки може да научи повече за необикновения автомобил на интернет сайта www.500.fiat.bg
Месеци след официалната световна премиера в Торино на 4-ти юли 2007 г., гледана на живо от милиони хора в цял свят, Европа е буквално завладяна от 500-манията. Само през първите 4 месеца от старта на продажбите, в две страни - Италия и Франция, бяха направени над 105 000 поръчки! Листите на чакащите в европейските страни, в които моделът още не е официално представен, нарастват всеки ден.

За да задоволи интереса към Fiat 500, Ауто Италия- фициален вносител на марката, пусна предварителна листа, в която най-нетърпеливите могат да поръчат Fiat 500 преди официалното му пристигане в България през април. Цените в България са на нивото на европейските и стартират от 20 500 лв. с ДДС. (версия 1.2 69 к.с., бензин). Вече над 30 българи поръчаха своя Fiat 500, с надеждата през лятната си ваканция да разполагат с него.

В края на миналата седмица стартира и специалният сайт на модела на български-
www.500.fiat.bg.

Благодарение на него всеки може да се докосне до духа на иконата Fiat 500, да научи актуалните новини около модела, да разгледа снимки и филми от грандиозното шоу в Торино, да изрази мнението си за модела, да конфигурира своя 500 в уникалния видео конфигуратор. И разбира се най-ценното - да открие как може да поръча един мъник и за себе си, за да бъде сред първите в България, които ще се движат гордо със своя 500 пред завистливите погледи на останалите!

За първи път малка кола като Fiat 500 предлага толкова широка гама: 4 нива на оборудване, 3 двигателя, 12 цвята (6 специални ретро цвята, взаимствани от 50-те и 60-те години и уникалният трислоен бял перлен цвят, резултат от технология на боядисване, която се използва само при супер луксозните автомобили), 15 интериорни комбинации, включващи престижните кожени тапицерии Corduga и Frau, 9 вида джанти, 19 екстериорни стикера, които предлагат над 500 000 възможни начина за персонализация! Специално за Fiat 500 са създадени и над 100 оригинални аксесоара, най-атрактивните, от които са специалните аромати, и цветните ключове, наред с най-авангардните телематични устройства като системата Blue&MeTM.

 
Ключови думи:   fiat, fiat 500, target
 

Снимки


 

Cadillac CTS-V 2009
27 януари 2008
 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте