60 години Mercedes-Benz Unimog

Общи 07 юни 2011 | Auto-Press.net A- A+ 2995 посещения | без коментари

По случай 60-та годишнина от появата на превърналият се в легенда Unimog, Mercedes- Benz разработи специална дизайн концепция, проектирана на базата на Unimog U 5000. Впечатляващо изглеждащият офроудър е факт благодарение на сътрудничеството на Mercedes-Benz Special Trucks (MBS) и дизайнерите от лекотоварното подразделение на Daimler.

Колкото и впечатляващо да изглежда юбилейната дизайн концепция тя няма да бъде пусната в производство. От Mercedes-Benz коментират, че единствената й задача е да отпразнува годишнината на Unimog и да демонстрира отдадеността на компанията към бъдещото развитие на специализираното си подразделение.

Само преди няколко дни, Mercedes- Benz Unimog и LEGO ни представиха най- голeмият конструктор в цялата история на LEGO Technic. В комплекта, който ще струва около 190 евро, все пак са включени 2048 части, има електронни и пневматични компоненти, и всеки един от тях е съгласуван с Mercedes-Benz, за да отговаря на реалността.

 
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте