ABT Golf GTI с 300 конски сили

Общи 10 юли 2009 | Auto-Press.net A- A+ 703 посещения | без коментари

ABT Sportsline демонстрира доработката си на тема Golf GTI последно поколение, при което стандартните 210 конски сили максимална мощност са увеличени до 260 кончета с помощта на пакета ABT POWER. Ако потребителите се спрат на още по- динамичния пакет ABT POWER S, максималната мощност на двигателя нараства до внушителните 300 конски сили. С негова помощ, ускорението от 0 до 100 км/ч се извършва за около 6 секунди.

От ABT Sportsline са поработили и върху окачването на автомобила, в резултат на което центърът на тежестта му е снижен към земята с 3 сантиметра. Разработен е и специален аеродинамичен пакет, в който са включени преден и заден спойлер, изпускателната система е с четири накрайника, а в интериора на ABT GTI са нанесени сериозни стилистични промени.

 
Ключови думи:   golf gti, sportsline
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте